2011. április 27.

Jelenlegi kötőjel ex feleség



"Sometimes I remember
The darkness of my past
Bringing back these memories
I wish I didn’t have
Sometimes I think of letting go
And never looking back
And never moving forward so
There would never be a past"
(Linkin Park - Easier To Run)




4. fejezet

Mindenhol dobozok hevertek, és hangszerek, kottatartók, mappák, lemezek és mindenféle, ami csak egy zenésznek kellhet. És ez még csak a lenti nappali volt! Felfelé menet is ugyanezek az állapotok uralkodtak. Engem mondjuk nem zavart annyira a dolog, mert így azért elég sok mindent szemügyre vehettem út közben, míg az Otis-nak fenntartott szobába mentünk az első emeleten. Hozzáteszem, az a szoba kész volt! Mike letette a kislegényt az ágyra, és betakargatta, majd egy puszit hintett a homlokára. Jó volt látni, hogy ennyire szereti a fiát. Ez igazán szép dolog.

- Hát… itt laknék mostanság – mondta kis vicces fintorral az arcán, ahogy behajtottuk magunk mögött Otis ajtaját.
- Mi ez a fintor? – kuncogtam, s legnagyobb meglepetésemre nem lefelé vette az irányt, hanem elindultunk, hogy körbevezessen.
- Sosem lesz kész, Bekka… - sóhajtott. – Komolyan olyan érzésem van, hogy örökké ekkora rumliban fogok élni… - húzta el a száját.
- Hát… ki kell használni a kis lehetőségeket… pakolni, amikor épp tudsz – rántottam meg a vállam. Emlékeztetett arra, amikor össze kellett pakolnunk mindent, miután anyáék meghaltak.
- Na ja… eddig turnéztunk, alig három napja vagyok itthon… és szeptemberben megint csak nem leszek itt – horkantott.
- Hát akkor álljunk neki! – lelkesedtem. – Mi az, amit nem titkolsz és én is láthatok? – vigyorogtam rá.
- Nem titkolok semmit – vigyorgott ő is. Mindig vidám volt, legalábbis én így láttam.
- Hát akkor? – tártam szét a karjaimat.
- Mondjuk egy nő segítsége jól jönne a konyhában… - nézett rám tétovázva, és megtorpant.
- Oké… most találjak oda egyedül? – kérdeztem viccelődve.
- Ja, nem dehogy, gyere, erre van! – indultunk meg visszafelé. Még útközben magához vette a babafigyelőt, hogy halljuk, ha Otis esetleg felébredne.
- Ó te jóságos ég! – torpantam meg az ajtóban. Mike csak szégyenlősen lehajtotta a fejét. – Te mit…? – be sem tudtam fejezni a mondatot. Akkora volt a kupi a konyhában, hogy azt egy fiúkolesz is megirigyelné. Lábasok, edények, tányérok, evőeszközök, különböző fűszertartók, sőt még fűszernövények is vannak néhány virágosládában.
- Hát… - egyszerűen nem tudott mit mondani, csak tátogott mosolyogva. Nagyon zavarban volt.
- Oké… - levágtam a táskámat az egyik székre, majd nagy levegőt vettem. – Kezdjük ott, hogy ha már valaki rádbízott háromládányi kakukkfüvet, legalább az ablakba kellene tenni! – néztem rá vigyorogva.
- Igenis! – vágta haptákba magát, majd pakolni kezdtünk.

Láttatok már szexi férfit a konyhában? Elárulom, hogy a konyhai eszközök csak még szexisebbé teszik őt. Főleg Mike-ot. Lassan elkezdtem kinyitogatni a szekrényeket és fiókokat, hogy mit hova kellene tenni. Jó nagy hely volt mindenhol, így biztos voltam benne, hogy mindennek lesz helye.

- Tudod, azért meglep… - nyögdécseltem az egyik szekrény aljában fekve. – Hogy ennyi konyhai cuccod van… - emelkedtem fel, s ránéztem. Csak mosolyogva vállat volt.
- Anya szeret mindennel ellátni – emelt fel fintorogva egy süteményszaggató formát.
- Azt ide! – kaptam ki a kezéből, és a második fiókba tettem. – Ne felejtsd el! – mutattam felé figyelmeztetően.
- Rendben, majd ha olyan kedvem lesz, hogy sütit akarok sütni, akkor mindenképpen vissza fogok emlékezni, hogy azt a fém kerekes izét ide tetted… - vigyorgott.
- Helyes! – bólintottam komolyan. A mosolya, az valami gyönyörű volt. Tiszta, kedves, őszinte… szívdöglesztő. A telefonja csörgése zavarta meg a pillanatot.
- Hallo? – szólt bele anélkül, hogy megnézte volna, hogy ki az. – Ó, szia Anna! – köszönt meglepetten. Megmerevedtem egy pillanatra. Nem tudtam, hogy hogyan kellene reagálnom, de tudtam, hogy fáj. De hogy miért? Hiszen alig ismerem! – Igen. Persze itthon vagyunk… - mondta. – Oké, szia! – és már ki is nyomta.
- A tisztítószereket a mosogató alatt lévő szekrénybe teszem, ott szerintem jó lesz! – hadartam gyorsan, mielőtt még bármit is mondhatott volna. Magamhoz vettem a dobozt, és leguggoltam, hogy bepakoljak az említett helyre.
- Nem voltam benne biztos, hogy ilyen hamar akarsz találkozni Otis-szal, de meghagytam neked a választási lehetőséget, és te éltél vele – mondta komolyan. Muszáj volt felállnom, hogy a szemébe nézhessek. Az tele volt bánattal és fájdalommal, mint mindig, mikor Annáról volt szó. – Most is hagyok lehetőséget! Ha nem akarsz maradni, megértem. Anna fél órán belül itt lesz! – mondta, s összeszorított állkapoccsal a padlót fürkészte.
- Azt hiszem, nem nekem kell itt választanom, Mike! – néztem rá keményen. Megütközve pillantott rám. – A te életed, a te családod. Amikor szóba jön a jelenlegi kötőjel ex feleséged – fintorogtam –, akkor te mindig elszomorodsz. És persze ez nem baj. Csak itt egy kérdés… túl akarsz lépni rajta? Vagy még jobb! Akarod, hogy tudja, hogy én itt vagyok? – kérdeztem. Egy pillanatig csak meredt rám, majd mintha csak felébredt volna, beszélni kezdett.
- Hónapok, sőt évek óta úgy éltem, hogy valami nem stimmelt. Éreztem, de nem tudtam, hogy mi. Otis születése lendített a helyzeten, és rettentő boldog voltam akkor. Anna régen olyan volt, akire vágytam, ő volt az egyetlen, a tökéletes – nehéz volt hallani ezeket a szavakat. Nehéz volt, hogy ennyire szereti. – De egy idő után megpróbált korlátozni. Szerinte már nem vagyok olyan, mint régen, hogy nem vagyok olyannak való… hogy nekem a családdal kellene lennem. Meggyanúsított minden alkalommal, amikor tehette, hogy én a munkámat jobban szeretem, mint őt vagy Otist. Tudod, milyen érzés ez? – fájdalom csillant a barna szemekben. Közelebb léptem hozzá, s a pulton pihenő kezére csúsztattam az enyémet. Egy pillanatra szemügyre vette a kezeinket, majd folytatta. – De én szeretem őket, szerettem őt… - rázta meg a fejét. A tincsei ide-oda lengtek. Helyes volt, szívdöglesztő! – De a Linkin Park az életművem… az, ami elkísér már fiatal korom óta… én csak… - tehetetlenül sóhajtott.
- Nem kell azért bocsánatot kérned, vagy bűntudatot érezned, mert szereted a zenét. Ha nem így lenne, hidd el, fele ennyire sem lennétek sikeresek… és te sem lennél fele ilyen jó ember sem! – simogattam meg a kézfejét.
- Köszönöm! – mosolyodott el végre. – De Anna ezt az utóbbi időben már nem viselte el. Többek között ez az oka, hogy elváltunk. Vagyis az egyetlen oka, hiszen ebből fakad a többi… mert hogyan térsz úgy haza egy turnéról, vagy csak egyetlen koncertről, hogy tudod, otthon nem szeretettel fognak várni, hanem egy adag lelki hegyi beszéddel? – szomorú volt, és megtört. Olyan, amilyennek sosem láttam őt egyetlen felvételen, nyilatkozaton vagy akármin sem.
- Biztosan nem könnyű a másik oldalon sem… amikor egyedül vagy, és a szerelmed máshol jár. Sok kétséggel jár ez, és küzdéssel… De héj! – nyúltam az álla alá, és felemeltem a fejét. Közelebb léptem, s így már vészesen közel voltunk egymáshoz. – Valamiért megéri küzdeni! – mosolyogtam, s másik kezemmel, amelyik nem az övén pihent, végigsimítottam a most fáradt vonásokon. Lehunyta a szemét, és halványan elmosolyodott. Megremegett a kezem, mert már szinte annyira lágyan akartam simogatni, hogy az lehetetlenség lett volna. Felnézett a szemembe, s pillantásunk összekapcsolódott. Közelebb hajolt, ajkai majdnem elérték az enyémet. Éreztem, hogy gyorsabban kezdem szedni a levegőt, ahogyan ő is. Egyik keze a derekamra csúszott, másik összekulcsolta ujjainkat. Közelebb húzott, olyan közel, hogy már összeért a mellkasunk, ajkai puhán hozzásimultak az enyémhez, elnyíltak, hogy megcsókolhasson, s én is így tettem. A körszakáll egy kicsit bökött ugyan, de kellemes volt mégis. Ahogyan egyetlen szájra puszit sikerült adnunk, megszólalt a csengő, s a pillanat megtört. Sóhajtva váltunk el egymástól. Pedig annyira jó érzés volt már csak az is, ahogyan ajkunk összeért!
- Ki kell nyitnom… Anna lesz az… - motyogta, de megbűvölve még mindig a számat bámulta. – Még elbújhatsz! – vigyorodott el.
- A tepsik mellett leszek! – nevettem fel. – Itt leszek… ha akarsz, bemutatsz, ha nem, akkor nem… semmi baj! – simogattam meg újra az arcát.
- Bemutatlak! De nem tudom, hogy fog reagálni… - vonta össze a szemöldökét, és elnézett mellettem. A csengő újra megszólalt.
- Szerintem meg tudom védeni magam, ha úgy adódik, de menj, mert felveri Otist! – engedtem el, s ezzel mosolyogva eloldalgott.

Nem mondom, hogy nem voltam ideges. Halkan tovább pakolgattam, különben még a végén ijedtemben lemásztam volna a tűzlétrán. Azon agyaltam, hogyan is lehet neki ennyi tányérja, hogy vajon az anyukája hozta ezeket is? Volt ott mindenféle. Virágos, kockás, kék, zöld, sima fehér, és még Linkin Park logós is… Elgondolkodva álltam a szekrény előtt, és akárhogy is számolgattam, úgy tűnt, hogy 36 darab mély, és ugyanennyi lapos, és kistányér nem fog itt elférni.
Voltak olyan szekrények, amik nekem kicsit magasan voltak, de úgy gondoltam, hogy Mike-nak nem lesz gond, ha oda is pakolok. És amúgy is olyat akartam odatenni, amit nem használna. De melyik lenne az? Hát gondolom a virágos az mehet! Nagy nehezen felszenvedtem lábujjhegyen a tányérokat, majd a többit kezdtem el vizsgálni. A kockásat is feltettem, meg a zöldet is. Mike lakásában több kék holmi volt, így szerintem, azt szerette jobban. Sőt, felpakoltam még a fehéreket is, így már csak a kék és LP-s maradt kint. Azokat is elkezdtem felpakolni a másik szekrénybe, s már majdnem végeztem, mikor meghallottam a hangjukat.

- Anna! – szólította meg Annát Mike, én pedig egy kistányérral a kezemben hátrafordultam. – Ő itt Rebeka Sólyom, Bekka, ő itt… - jöttek közelebb. Anna kezében ott vigyorgott a kicsit fáradt Otis.
- Anna Shinoda – nyújtott kezet gúnyos mosollyal. Legszívesebben a fejéhez vágtam volna a tányért, ami a kezemben volt. Komolyan, késztetést éreztem arra, hogy hozzábasszam a tányért!
- Anna! – csattant fel Mike.
- Miért, még hivatalosan a feleséged vagyok… csak, hogy tudd, hogy házas emberrel fekszel le! – sziszegte az a kígyó a képembe. Otis megilletődötten tekintett hol rám, hol az anyjára. Nem akartam még jobban megijeszteni, ezért elmosolyodtam és negédesen szóltam hozzá.
- Majd halkabban nyögök alatta! – mondtam, még saját magamat is meglepve, majd hátrahúzódtam. – Örülök, hogy megismertelek! – ráztam meg a kinyújtva felejtett jobbot. Mike a háttérben döbbenten pislogott.
- Még találkozunk! – mormolta szúrósan Anna.
- Alig várom! – vigyorogtam. Belül nagyon is szíven ütött, hogy ez történt, de nem akartam kimutatni.

Ahogy hátat fordítottak nekem, azonnal lefagyott az arcomról a mosoly. Lehet, hogy ez nem volt a legjobb megoldás, de egyszerűen felhúzott. És én nem hagyom magam, nincs az a pénz! De talán lehet, hogy jobban tettem volna, ha hallgatok? De nem. Ez is én vagyok. És majd kiderül, hogy Mike mit szól. Azért remélem, hogy nem kiabálja le a fejem!
Visszafordultam a tányérokhoz, és még mielőtt valakinek a fejéhez vágnám őket, felpakoltam őket a szekrénybe. Nem sokkal később két kar fonódott a derekamra, majd Mike ajkai súrolták a bőrömet a nyakamnál, ahogyan suttogni kezdett.

- Szóval halkan fogsz nyögni? – kuncogott, s átölelt. Végigsimítottam hasamon pihenő kezein, s akaratlanul is feltűnt, hogy nincs rajta karikagyűrű. Ezen elmosolyodtam.
- Hm… ha nagyon ügyes leszel, talán nem tudom majd visszafogni magam – vigyorogtam és hátrapillantottam.

Tekintete fogva tartotta az enyémet. A mélybarna szemek majd’ megőrjítettek, szinte éreztem, ahogyan az átható, érzéki pillantástól megremeg a lábam. Óvatosan maga felé fordított, majd neki nyomott a pultnak. Megnyalta az ajkait, és itt már biztosan tudtam, hogy mi fog következni. Kezeimmel megmarkoltam magam mögött a konyhapultot, mert ha nem tettem volna, akkor tutira letámadom, és addig csókolom, amíg csak van levegőnk. De azt szerettem volna, ha ő teszi meg az első lépést.

Éreztétek már úgy, mintha egy zene alapján játszódna le az életetek? Mert én most határozottan úgy éreztem. Olyan volt, mint mikor az altatós részt hirtelen követi a kitörés. Mike olyan volt, mint a régebbi számaik. Először könnyed, lágy, és érzéki. Lassan hajolt felém, és egyik kezét az arcomra csúsztatta, másikkal a derekamat érintette. Ajkai lepkeszárny finoman simítottak végig az enyémen. Meleg volt és nedves, puha és finom. Szinte levegőt is elfelejtettem venni, ahogyan ajkai kóstolgatni kezdtek. Aztán jött a kitörés, amiről beszéltem. Nyelve végigsimított az alsó ajkamon, ezzel bebocsátást kérve, amit készséggel megadtam neki. Mintha ugyan tudtam volna nemmel felelni, hiszen már az első pillanattól fogva arra vártam, hogy csókolni való száját falhassam. Ahogy nyelvünk találkozott, vad játszma vette kezdetét. Ujjait a hajamba túrta, és kezével magához szorította a csípőmet. Én sem tétlenkedtem, kezeimet a nyaka köré fontam, hogy aztán mindkét kezemmel a haját szántsam. Ajka perzselte, égette az enyémet. Testünk szorosan simult össze, és csak vadul téptük egymás száját. Sosem éreztem még ilyet, sosem volt rám ekkora hatással még senki.

A borosta karcolta a bőrömet, de imádtam, ahogy azt is, ahogyan magához szorított, mert így tényleg éreztem, hogy itt van, hogy nem csak álmodom. Aztán a csók lelassult, s újra gyengéd puszik lettek belőle. Kezeim lassan a vállára vándoroltak, ahogyan ő is kihúzta ujjait hajam fogságából. Még jó pár másodpercig csak csukott szemmel álltunk, és ajkaink össze-összeértek. Eszményi volt. Nem tagadom, fiatalabb koromban sokszor álmodoztam arról, hogy milyen lehet megcsókolni a számomra legvonzóbb férfit, Mike-ot, de ez felülmúlt mindent.

7 megjegyzés:

  1. Ez nagyon ott van:) Anna nekem már most nem szimpatikus és talán még be is fog kavarni a Bekkanak és Mikenak. Viszont kegyetlenség volt itt abba hagyni hiszen szerda még baromi messze van:o
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Szia szia 

    Kezdjük az elején:
    Mike annyira édes lehetett, amikor lefektette Otist, és puszit is adott neki, hogy esküszöm, már ennyitől szétolvadtam a fejem xD
    Azért komolya rumli lehetett ott xD jól leírtad, magam elé tudtam képzelni, és megértem Mikeot, hogy nincs ideje pakolni sem, hiszen ő írja a zenéket, ott van Otis, kikapcsolódnia is kell, szóval durva lehet. Ráadásul a konyha, az valóban nem egy olyan hely, ahol a pasik nagytöbbsége otthon mozogna.
    Szexi férfi a konyhában?? Meg akarsz ölni? Tényleg azt akarod, hogy ezt magam elé képzeljem, és szívinfarktusban haljak meg? Vagy ami mégrosszabb, hogy beolvadok a székbe, és nem lehetlesz egykönnyen kimosni belőle!!!
    Szívdöglesztő mosoly. A kurva életbe! Ebbe fogok egyszer belehalni.
    Anna egy ribanc… szegény Mikeot korlátozta a zenében, az életben, és ez a gyanúsítás huh… némelyik ember meglehetősen mocsok és gerinctelen. Mike viszont buta. Az egy dolog hogy Bekka döntése, hogy találkozik-e Otissal, hiszen Mike megadta a lehetőséget. Na de Anna? Azt már neki kell eldönteni, hogy hagyja-e neki.
    Viszont örültem ennek a szomorkásabb jelenetnek, mert megtörtént a kézfogás :DDD :P(L)
    Aztán megsimogatta az arcát, Mike közelebb húzta magához, összekulcsolta az ujjaikat húú csak úgy peregnek az események, és csak hogy ez még ne legyen elég, még meg is csókolja.
    Na itt volt szükségem két percre, hogy még hajam maradjon, és ne tépjem ki az összeset izgalmamban :D
    Anna Shinoda?
    Azért ez erős volt… én tuti a nyakára húzom a tányérokat, de egyesével ám :P
    Aztán itt jötte az EGYIK kedvenc részem, hogy majd halkabban nyögök alatta.
    Baszkííí ez nagyon durva volt. Akkorát osztott ezzel Annának, hogy már azt hittem, hogy nevetés okozta fulladásos halálom lesz xD húú de rohadt nagy volt :DD
    Azért kíváncsi lennék, hogy Mikenak miféle perverz képek villantak az agyába xD :PPP
    Basszus! Utána az, hogy hátulról átölelte, és puszi és suttogás, ÁÁÁÁ kikészített :DDD
    Szóval halkan fogsz majd nyögni? xD hihi azért megmaradt neki a lényeg xD :DDD
    Mike ne lenne ügyes? Hohóóó :PPP
    Baszkii :D tudod te hogy én mennyire szeretem a vadságot? És mit csinál Mike? Hát hozzányomja a pulthoz *.* *.* hoppá hoppá :PPP ezeket a részeket imádom :DDD
    Azt a román kurvaeget!!!!
    Az a csók! O.Oo.Oo.o csak bámultam, folyt a nyálam, visítottam, és végül félájultan, de sikerült a széken maradnom :DDD húúúhaaaaa
    Azt a kibaszott betyár kurva életet! Csaj, te nagyon tudsz! Hihetetlen milyen író vagy. Húúúú.
    Azért én is boldog lennék, ha az én álmaim így valóraválnának. :DDD Nem semmi lehetett.
    Bazz :DD azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan lesz ezután, ki mit fog mondani, és a többi xD
    Ez a feji tele volt frappáns mondatokkal, forrósággal, és csupa feszültséggel :D mármint a szexuális értelemben :D
    Annát nem nevezném feszkónak, mert B leszerelte rögtön hihi :DDD nagy volt.
    Na de Mike (L)(L)(L) óóóóóóó
    Olvadok még mindig.

    Nagyon ügyi voltál, jó fejezet lett. Nem is! Kitűnő fejezet lett 
    Puszmók(L)(K)

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Ahogy elkezdtem olvasni nem értettem, hogy mi történt... Hogy kerülnek Mike lakására... Aztán rájöttem, hogy nem olvastam az előző részt. Szóval bocsi, de lemaradtam az előző részről... :(
    Nagyon tetszik, hogy Mike nem akar annyira nyomulni. Hagyja, hogy Bekka döntse el, hogy mit szeretne... :D
    Elég érdekes volt Anna megjelenése... És a "bemutatkozása". De szerintem Bekka nagyon is jól reagálta le. Mármint nem ijedt meg tőle és nem hagyta, hogy elijessze a gonosz megjegyzése.
    Várom már, hogy meddig jutnak el... :D
    Pusz: Breeco

    VálaszTörlés
  4. Tehát mint ígértem itt is vagyok és írom a komit!:D
    A melo után még jobban esik ezt olvasni. Igaz délelőtt mán olvastam és agyi halott lettem, de Imádom szóval replay(remélem helyesen írtam és az értelmét is jól tudomXD)
    Délelőtt már kaptál izelítőt belőlem ez most sem maradhat el:
    Wíííííííííííííííííííííííííííííííí IMÁDOM!!!!!!!
    Fejit olvasni és közben az ő számukat, teljes hangerőn hallgatni, mennyei és Wáááááááááááááááááááááá!:D

    De most a feji(hogy azért hangom maradjon)
    Az a kisfiú zabálni való!:D És Mike micsoda csodás apa(sóhajt,olvadozik) Minden nő álma egy ilyen pali! :D
    Nah meg ez a csipkelődős rész, Áááááááááááááááá! Csak úgy forr körülöttük a levegő már az elején. Bevallom nőiessen mikor elkezdtem olvasni azt hittem nem lehet fokozni az Imádatot, de te erre rácáfoltál. Hát igen, tudsz valamit!
    Lelki szemeim előtt megjelent a konyha. Hát őszintén és sikítva menekültem volna. Vagy vmi frappáns dolgot kellett volna neki kitalálni hogy maradjak.:D
    Itt jött el a következő olvadásos rész:- Láttatok már szexi férfit a konyhában? Elárulom, hogy a konyhai eszközök csak még szexisebbé teszik őt. Főleg Mike-ot.
    Uramatyám uramatyám…………….wíííííííí. Én tökre eltudtam képzelni:D Hát igen tanulok:D
    Következő favorit rész(rem nem baj h másolok de így igazi)
    - - Rendben, majd ha olyan kedvem lesz, hogy sütit akarok sütni, akkor mindenképpen vissza fogok emlékezni, hogy azt a fém kerekes izét ide tetted… - vigyorgott.
    Itt esküszöm hangosan felnevettem. :D
    A vigasztalós rész Áááááááááááááááááááááááááááááááááááá szét és leolvadtam a székről így másodszorra meg még jobban(semmi zavaró tényező mellettem, tod mire értem:D) Szegényt annyira sajnáltam, mármint Mikeot, de azért Bekkát is. Nem lehet könnyű most egyiküknek sem. De mint mindig megzavarják az idilt. Pedig már majdnem belemelegedtünk a dolgokba.
    Tádám: megérkezett a két lábon járó, söprűnyélen repülő, családanya, „ex”feleség Anna Shinoda. Áááááááááá mikor ezt olvastam első reakció: mííííííííííííííííííííííííííí, nem az nem lehet. Az utána jövő részek pedig eléggé felkavartak.
    De előtte még ez: - még elbújhatsz!
    - a tepsik mögött leszek. Áúúúúúú ez annyira Ííííííííííííííííí:D
    Ujjabb frappáns, ütős és földre kényszerítő rész(itt kellett pár perc)
    - Miért, még hivatalosan a feleséged vagyok… csak, hogy tudd, hogy házas emberrel fekszel le! – sziszegte az a kígyó a képembe. Otis megilletődötten tekintett hol rám, hol az anyjára. Nem akartam még jobban megijeszteni, ezért elmosolyodtam és negédesen szóltam hozzá.
    - Majd halkabban nyögök alatta! – mondtam, még saját magamat is meglepve, majd hátrahúzódtam. – Örülök, hogy megismertelek! – ráztam meg a kinyújtva felejtett jobbot. Mike a háttérben döbbenten pislogott.
    És mindezek után pip pip pip pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.
    Meghaltam, elolvadtam nevezd bárhogy, de nem maradtam épp az tuti.

    IMÁDTAM Imádtam Imádtam!!!! KÖSZÖNÖM!!!!!
    Jó hosszi lett, bocsi de ez kellett!

    Pussss(L)
    Kstev

    UI:meglepi nálam, mindenért ami vagy és ami a blog!

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Bocsika, az előző résznél lemaradt a komim :( Viszont annyira örültem, hogy nem kellett várni a kövi részre. Bár most böjtölhetek szerdáig:(
    A homokozós rész, annyira megható volt. Otis nagyon aranyos kis srác, Mike pedig nagyon jó apuka:)
    Nem gondoltam volna, hogy Bekka ilyen rövid ismeretség után bizalmába avatja Mikeot.
    Konyha:)
    Nagyon tudnám értékelni, ha valaki nálam is rendet rakna....De Mike szerencsés ember:D Mondjuk a neje egy dög, és őt nem szeressem, bár ki az aki az ex-feleséget, ex- barátnőt kedveli? Gondolom ebből lesz még jó adag konfliktus:(
    Szerintem Bekka nagyon is jól megvédte magát, ennyi a minimum...Ha már Anna képes volt félredobni egy ILYEN pasit...
    Az első csókjuk leírásától pedig szó szerint lefolytam a székről, ahhhh, imádtam:D

    Nagyon várom a kövit:)

    pusz: csibimoon

    VálaszTörlés
  6. Thanκs ԁesigned for sharing such a plеаsant thοught, post
    іs good, thаts ωhy i haѵe гead it fully
    Here is my page : should i contact my ex 2

    VálaszTörlés
  7. Greetings! Very useful advice in this particular post! It's the little changes that make the largest changes. Many thanks for sharing!
    Have a look at my web site :: get rid of man boobsa

    VálaszTörlés