2012. március 15.

Mert ezt érdemlem!

Kaptam komit! Íme, nem titkolom:

Szia!
Már régóta olvassuk a történetedet, de úgy érezzük, most már írnunk kell. A részletesebb magyarázatot megtalálod a másik blogodon majd, az ATSnél. Úgy döntöttünk ide röviden írunk!
Szóval itt vagyunk egy ideje, olvasunk, de nem látjuk az értelmét. Hova halad a történet? Mi lesz a vége? Hullámvölgyek sokaságát láthatjuk, amiben Mike és Rebeka hol fent vannak, hol lent. Nem értjük, hogy ez mi akar lenni?! Szerintünk az is rettentő gáz, hogy míg az elején ki volt szorítva a történetből, most szinte főszereplő lett. Ez miért van? Tök értelmetlen! Aztán ott van Lexi meg Dave, akik szintén hol itt vannak, hol ott. Arról nem is beszélve, hogy így két David van a történetben. Ez überszar! Amúgy meg Anna sosem lenne ilyen, ebben szinte totálisan biztosak vagyunk! Nem ismertük annyira az LP világát, csak mióta téged olvasunk, de azóta eléggé szakértők lettünk. És ez így, ahogy le van írva egy rakás... tudod mi! Anna sosem törne és zúzna, ha meg igen, miért lépett ki a képből? Ellentmondásosan írsz, tök hülyeség az egész. Bekka ráadásul most megcsillogtatta tudását a színpadon is. Na ez volt az a pont, ahol lefejeltem a barátnőimet, és vissza. Basszus, ez mi? Ilyen tuti biztos, hogy soha a büdös életben nem történne meg.
Amiben jó vagy, az a szex. De ennyi. Viszont nem írhatsz LP témában pornót... Kár. Ha abból állna a történet talán jobb lenne, de lehet, hogy nem. Ráadásul az is szánalmas, hogy alig kapsz komit, mégis ennyit posztolsz. Nem látod, hogy senkit nem érdekel az, hogy töröd magad? Nem sorolom fel az összes novellafüzéred, mert hosszú lenne, csak érdekesnek tartjuk, hogy mi a szarért nem veszed a lapot?
Na mindegy, szerintem terjengősebb komit fogunk írni most az ATShez. Majd ott még olvashatod a véleményünket.
Ha megharagszol és kiakadsz, akkor pedig egy fellengzős liba leszel, aki nem bírja a kritikát!
Üdv, Yvette és csapata

Hátakkor itt, ezen a blogon, egyelőre csak annyit mondok, hogy kapjátok be a faszomat! Ezt így kiírtam, igen!
Ja és természetesen a holnapi friss elcsúsztatásra kerül. Kurvára át kell gondolnom mindent. Hogy jöttök ti ahhoz, hogy ilyen stílusban beszéljetek rólam, meg a szereplőimről?
Na mára csak ennyi.
Amy

28 megjegyzés:

  1. Szia Amy
    Lassan másfél éve vagyok a "szakmába" és blogot írok, s már jó ideje is olvaslak. Rengeteg negatív kritikát kaptam már én is, de mindig akadtak olyan olvasóim akik bebizonyították hogy van miért írnom. Gondoltam hamár megköszönhetem neked azt hogy bár bekell hogy valljam én a lusta fajta olvasó vagyok és ritkán komizok, de itt vagyok és imádom a történetedet. Az ilyen emberek általában csak irigyek, valószínüleg semmit nem tud felmutatni és az internetet használja fel irigysége kimutatására ugyanis szemtől szembe nem merné. Erre a legjobb szó gyáva, ezek mind azok. Valószínüleg mind tehetségtelen, irigy, arrogáns, féltékegy f..sz. Nem egy van belőle, de ez is bele tatozik. Nem kell velük foglalkozni, hiszen nem azért írsz. Én is eltudom mondani hogy az irásnél nincs sokoldalúbbb dolog. Az új világok amiket teremthesz hogy hatalmad van irányítani miközben minden érzelmet hatezer félén árnyalhatsz... mesés... Szerintem nagyon tehetséges vagy tudom az én szavam nem sokat ér, de azért megosztom veled baj nem történhet. Szerintem azért szépek a történeteid mert sok szálon futnak s ettöl nem lesznek laposak. A szereplőid nem hazuttolják magukat mert rendesen kidolgoztad személyiségüket. Igaz van szex is a történeted be, de és akkor mi van ?! Kérlek ha valaki nem akarja olvasni mennyen a p...ba, de szerintem sokan szeretjük olvasni a pikánsabb részeket. Nekem nem egy szomorú estémet vidítottad fel sőt ez elött nem voltam lp rajongó de a történeted miatt belehallgattam egy számukba és azóta már nem egy dal ott csücsül a mobilomon. Lehet hogy most haragszol rájuk, de gondold végig a kimerítő csacsogásom értelmét. Bár tudom kicsit szétszort a hablatyolásom, de nem hagyhattam ezt szó nélkül egyszerűen az nem én lennék.
    Remélem nem untattalak, és nem haragszol azért mert raboltam az idődet.
    Xoxo: Stellyke
    Ui.: ,) Ne feledd a szavak az író legnagyobb fegyvere

    VálaszTörlés
  2. Ejha, ilyen alpári barmokat, mint ők...
    Én nagyon szeretem a történeteidet, Amy, és azt mondom ne foglalkozz velük. Tudom, hogy nem könnyű ezt tenni, de sokan imádunk téged!!
    Gondolom, hogy ezt csak a saját szórakoztatásodra kezdted el írni, de egyszerűen imádom, és ezzel vagyunk így még páran. Nem véletlenül vannak rendszeres olvasóid. Szóval köszönöm, hogy ennyit posztolsz, és mindig felvidítasz, ha magam alatt vagyok, mert sikerül elérned.
    Szerintem a szereplők úgy jók, ahogy vannak, és tökéletesen megformáztad őket. Bizonyára Annát kevésbé ismered, mint a srácokat, de hülyeség olyat mondani, hogy ilyet meg olyat nem csinálna. Nem lehet megjósolni, hogy az emberek mire, hogy fognak reagálni.
    Különben is, ez egy fanfiction, és olyannak írod meg a szereplőket, amilyenek elképzelted.
    Ne foglalkozz velük, ne hidd, hogy nagyobb tapasztalatuk van a bandát illetően, mint neked! Évek óta hatalmas nagy rajongójuk van, ők nem. Be is ismerték, hogy általad kezdték megismerni őket és később már "szakértők" lettek. Egy nagy frászt!!! Csak hiszik, és szeretnének beszólni neked, mert féltékenyek rád. Hidd el, hogy így van!!
    Ami pedig a kommenteket illeti, ne törődj velük. Én már hozzászoktam, hogy semmi visszajelzést nem kapok, de neked vannak itt páran, akik folyton írnak, és alig várják a frissebb fejezeteket. És tudod, a lustaság nagy úr, de ez nem jelenti, hogy ne szeretnék az írásaidat.
    Szerintem nem kell semmit megváltoztatnod a fejezeteken, a történeten vagy az elképzeléseiden, hiszen ezt akarják elérni. Látni szeretnének, hogy megbántottak téged.
    Én veled vagyok, és biztos vannak így még páran. Legszívesebben átharapnám a torkukat. Ehhez nem volt joguk!!
    Nyugodj meg, és küld el őket a francba! Szerintem a kommentelőid, én magam is, szívesen segítünk majd benne.

    VálaszTörlés
  3. Ne törődj velük Amy nem érdemlik meg!Én minden történetedet imádtam!Szerintem fantasztikus író vagy!!!Nem kell változtatnod semmin!
    Én is veled vagyok!!!!

    VálaszTörlés
  4. kik vagytok ti hogy mások lelkébe letiportok?ja és mások nevében nem beszéljetek!ha nem tetszik, tutjátok hol kell kilépni.tudjátok egy kultúrált ember nem beszél ilyen stílusban!ha  meg  akarod mondani a véleményed ne tedd ilyen alpári stílusba  ezzel csak megadat alázod meg,mert mindeki rájön milyen  egy paraszt vagy!és mondd csak te nem látsz szerintem igenis kap komikat. ja és a szex,hát biztos,hogy  jókat ír Amy!de neked tuti hiányad van,lehet nem kellesz senkinek a stílusod miatt!
    .Mondhatnék annyi különféle jelzőt,de nem süllyedek le a te szintedre csak ,annyit tudok mondani ,hogy szánalmas vagy! Ezt a ,,kis monológot,, yvette és csapatának szánom!!!
    Amy ne foglalkozz  velük !Mi szeretünk téged,önmagadnak  és persze az írásaidat is!:D

    VálaszTörlés
  5. Mindig is lesznek ilyen szánalmas emberek akik tönkre akarják tenni mások munkáját.. Én az ilyeneket csak undorító rihéknek hívom - nem tudnak ezek semmit semmit sem csak kárt tenni.
    Nem szabad velük foglalkozni, nagyon sokan vagyunk akik szeretnek téged és mellette az írásaidat is - erre gondolj. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!Én csak annyit szeretnék mondani, hogy körülbelül 3 napja találtam rá az oldaladra, és mára végeztem az eddigi fejezettekkel.nem bírtam megállni, hogy ne olvassam!:) Szerintem ezek a drága emberek direkt azért írtak, hogy felbasszák az agyadat.Ne foglalkozz velük!Akik ilyen paraszt stílusban írnak, azokat le kell szarni...azt sem értem ha nem tetszik nekik akkor miért olvasták idáig?!Na mindegy.Nagyon megszerettem ezt a történetet és vele együtt a Linkin Parkot is!Egyes emberekkel ellentétben, én megköszönöm, hogy írsz és hogy még jól is csinálod!:D
    Lacey

    VálaszTörlés
  7. Amy!

    Asszem elég régóta nyomon követlek, és írj bmilyen témában (twilight, Jay, vagy LP), minden szereplőd más és más. Imádtam Edwardot az Amy’s Storyban, vagy most a Charlotte-os történetben, Jayt a Semmi sem a régiben, és a Most kezdődik el-ben...És igen, Mike-ot az ATS-ben, és Kenjit és Mike-ot az ITB-ben, vagy a May-jel írt közösben Vagy Robot az Eszelősökben...még akkor is, ha akkor egyáltalán nem voltam RPattz rajongó. Mert tök mindegy, h miként nevezed a hőseidet, a szereplőid mind- mind külön személyiségek. Hogy Mike, vagy Anna nem tenne meg ezt vagy azt? Az életben nem tudjuk meg...de a fanfic lényege az, h bmit megtehetnek a szereplőid.

    Igen kedves Yvette és csapata! Ez a lényeg! Hogy minél színesebb, érdekesebb, érzelemdúsabb, és igen, olykor kissé elrugaszkodott is legyen (mint a nagy kedvencem a Two minutes to Midnight). A lényeg, h valamit mozdítson meg, mikor olvasod...és nem, nem azt, h az írót alázzuk a sárga földig, mert Neki ebben munkája, ideje, energiája, és szeretete fekszik.
    Bátorságot nem vennék a helyetekben, hogy egyáltalán billentyűzetet ragadjak, ha csak ilyen mocskolódásra telne...Hatan vagytok...és egyikőtökben nincs annyi tisztesség, hogy rászóljon a másik ötre, hogy egy ember lelkébe ilyen módon belemászni gerinctelen, aljas dolog? Bár ismerve a csorda effektust, gondolom a félelem a csordából való kizárástól túl nagy, hogy felvállalja valamelyikőtök, hogy a másik öt egyszerűen egy féreg...

    Amy tudod, hogy imádom az írásaidat...még ha olykor egy lusta dög vagyok, és csak msn-en osztom meg veled, hogy mit gondolok...de abba ne hagyd...Ilyenek miatt meg pláne ne!

    Pusz: csibimoon

    Ui: És mi az, h nem írHATSZ LP témában pornót? Tudod mit? Írj csak azért is xD Yvette drága azért ágál ellene, mert a + 18-at nem olvashatja még 12 évesen...

    VálaszTörlés
  8. Hali skacok!

    Hát úgy érzem most muszáj komiznom, mert nem bírom megállni.

    1. Teljes mértékben felháborít, hogy egyesek ilyen lefitymálóan, és ennyire vulgárisan beszélnek/írnak mások munkájáról. HÉÉÉÉ!!! Amy dolgozik ezzel, foglalkozik vele. Lehet hogy nem csak azért, hogy nekünk jó legyen, de megteszi.

    2. Szerintem - és nyugodtan hallgasson mindenki rám xD - remek ez a blog. Nagyon jó a történet. És talán pont azért vannak benne változatos és különösebb dolgok, hogy ne legyen unalmas.

    3. (és most csúnyán fogok írni :P)
    Mi a faszt hiszel magadról?? Bocs, hisztek??? Ha valami nem tetszik ne olvasd te idióta. Úgy utálom az ilyen seggfejeket, mint ti. Pfffffff...

    Amy!
    Általában nem komizok, de a véleményem nem változik meg és szerintem nagyon jó amit csinálsz, csak így tovább.
    Várom a folytatást!!!

    Puszi, Rennie

    VálaszTörlés
  9. Na jó! Ez az a pillanat amikor elszállt az agyam!



    Drága Yvette és lelkes csapata!

    Csodálkozom, hogy volt képed leírni akár egyetlen szót is! Hogy merészelitek más munkáját így, ilyen hangnemben fikázni?! Honnan veszed a bátorságot magadnak, hogy így beszélj? Ez nagyon sok mindent elmesél rólad, rólatok! Szemtelen és beképzelt vagy! Komolyan mondom, hogy a helyekben én inkább elásnám magam jó mélyre!

    És még van képetek kiírni, hogy Amy a fellengzős mert nem bírja a kritikát?!
    Hát édesem te vagy a fellengzős! Biztos vagyok benne, hogy elkényeztetett kis liba vagy aki semmi másra nem képes, mint másokat fúrni! Szállj magadba aranyanyám és gondolkozz kicsit mert most nagyon leírtad magad!

    Ja drágám! És kedves Anyukádnak meg se mutasd amit műveltél, mert szerencsétlen tuti melléd ássa magát szégyenében!


    Amy!
    Mondhatni én is már elég régóta írok, és egyet megtanultam, el kell olvasni a kritikát (mondom olvasni és nem elfogadni)
    A lelked mélyén azért te is tudod, hogy hiába szakadsz meg, hiába adod a lelked az olvasóidnak, mindenkinek úgysem tudsz megfelelni! Érted? Az emberek ilyenek, féltékenyek, irigyek, arra akinek valami sikerül, valami megy! Ezek a kis tyúkok is ilyenek! Mondhatnám, hogy nem kell velük foglalkozni, lépj át rajtuk, de magamról tudom, hogy nem megy. Az ember ilyenkor agyal, hogy mit rontott el, mit kellett volna másképp, máshogy csinálni? Rosszak a karakterek? Nem jönnek át az érzelmek? Nem jól írok?

    Hát megnyugodhatsz Bogaram mert jók a karaktereid, átjönnek az érzelmek, jól bonyolítod a szálakat, egyben van az egész! Nagyon EGYBEN!!!

    Egyet nem tehetsz meg most! Nem hagyhatod abba, nem függesztheted fel mert akkor elérték azt amit akartak!
    Én régóta olvaslak, és egyike voltál azoknak akik miatt kedvet kaptam én is az íráshoz, ne okozz nekem most csalódást! És ne adj ilyen emberek szavára! Vagyunk mi itt elegen akik szeretjük amit és ahogy írsz! Hallod?! SZERETJÜK!!

    Nah ennyit a lelkifröccsből!

    Yvett drága te meg állj neki lapátolni!

    VálaszTörlés
  10. Amy!

    En csak annyit szeretnek ehhez az egeszhez hozzafuzni, hogy felejtsd el az egeszet!Nagyon szanalmas ez a probalkozas!Jogukban all, hogy ne tetszen nekik amit irsz, de akkor ne olvassak!Nem kotelezo!Es hogy volt kepuk ezt a levelet elkuldeni Neked!
    Mi aki rendszeresen olvassuk es szeretjuk a tortenedet ill. torteneteidet, mi vagyunk a bizonyitek arra, hogy jol csinalod amit csinalsz. Nyugodj meg Amy, nagyon jok a szereploid, atjonnek az erzelmek, egyaltalan nem unalmas, ugy jo az egesz ahogy van. Amugy ez a Te torteneted, ugy es olyanna alakitod az egeszet amilyenne Te akarod. Raadasul en pl. nem is voltam LP rajongo, de miota teged olvaslak egeszen megkedveltem oket, es mar nehany szamuk is kedvencemme valt.:))
    Szoval, ne is foglalkozz veluk, mert akkor elertek amit akartak!Mi itt vagyunk, tamogatunk es szeretjuk amit csinalsz!:))

    Dori

    VálaszTörlés
  11. Drága Amy!
    Itt is leírom, bár a magam elég vehemens formájában már megtettem, egy ilyen hülyegyerek -ki hiszi azt el, hogy egyből heten vannak? inkább, mint mondtam már ez egy hatökör-miatt nehogy abbahagyd ezt a csodás alkotófolyamatot!
    Szerintem meglátod majd mennyien rajongunk az írásaidért és csak ez számít. Az az egy fajta "ember" aki meg itt huhog, nos olyan mindíg lesz, le kel magasról, vastagon....
    Ezentúl is tűkön ülve várom, hogy mit alkotsz és igen, terjesztem az írásaidat minden fórumon, mert bizony érdemesek rá!

    VálaszTörlés
  12. Komolyan ez már nekem fáj. Még hogy író palánta kölcsön adjam a szemüvegem??? de rajtattok az se segítene sztem, sőt biztos. Hogy jöttök ti ide hogy ilyen gerinctelen módon elmondjátok a véleményeket ami csak saját magatokat minősít még hogy hat barátnő aki mindent együtt csinál... Meg amúgy Amy világosan kiírta hogy ki talált történet szóval sztem többet a blogjai környékére se gyertek. Ti csak HATAN vagytok de mi egy kicsit jóval TÖBBEN akik imádják azt amit Amy csinál. Meg hogy csak szex ami jó az egészben erre inkább nem mondok semmit lehet nektek még új dolog azért,csak az fogott meg benneteket.
    Úgy csináltok mintha ismernétek a főszereplőket,könyörgöm ez csak kitaláció, azért jó mert nem megszokott hanem színes és van bent izgalom. Kicsit rohadtul unalmas lenne ha mindenki tök egyforma lenne.
    Szóval Amy ne is foglalkozz velük én is itt vagyok sztem már viszonylag régóta jobban mondva Bogi és Jasperre bukkantam rá először de aztán totálisan meg fertőztél és mindet el olvasok amit írsz szóval ilyen emberek miatt ne hagyd abba, ne ad meg nekik ezt az örömöt hogy abba hagyod. Menj bulizz tombold ki magad:) Mi itt leszünk és megvárunk:)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
  13. Szia Amy! meg kell,h mondjam sajnos a lusták táborát gyarapítom ami komikat illeti... :S DE már régota nyomon követem az írásaid ès imádom!!! Ugy gondoltam e melet a komi melet nem mehetek csak ugy el!! Nem hiszem,h érdemes amugy foglalkozni vele de kiváncsi lennék a komi író fan ficjére,h ha ien nagy a szája... ugy gondolom egy ien ficben az a lényeg,h minden szereplőnek saját és érdekes személyisége legyen mert ettöl lesz jó és érdekes egy töri!! Ami Annára vonatkozik nem igazán értem a felháborodás okát mert a komi íroja vagy társasága nem hiszem,h személyesen ismerné te csak elképzelted,h az általad létre hozzott személy hogyan réagálna! HA VKINEK NEM TETSZIK AMI VAN SZTEM NEM KELL OLVASNI!!!!! Ugy gondolom ha vki kiakad a negetív kritikán az nem fellengzős liba csak egy érzelmes ember! A másik ha vmi nem tetszik kulturált ember módjára ellehet mondani és akár még tanácsot is lehet adni! Ezek kölönböztetik meg az embert az állatoktól!! Lényeg a jényeg SZERETÜNK AMY ÉS MELETED VAGYUNK!!!!! xoxo Nancy

    VálaszTörlés
  14. Kedves Yvette és csapata!
    Ha már valakit a porba akartok taposni és el szeretnétek venni a kedvét az írástól, akkor máskor (persze ez csak jó tanács, semmi más) próbáljatok már valami logikát és rendes érvet beletenni a megjegyzésetekbe, ami megállja a helyét legalább és nem sírva röhögök az esztelen kommentetek olvasása közben. Jah, hogy ahhoz ész kell… Hoppá.
    Nem baj igyekszem kis közlendőmet rövidre fogni és úgy megfogalmazni, hogy az a ti nyeszlett kis agyacskátokkal is fogható legyen. Hogy ez sértő volt? Na bumm. Lehet menni anyuhoz sírni, én meg elmormolok egy imát a lelki üdvömért ígérem…
    Kezdjük az elején, haladva a ti sorrendetek szerint, hisz úgy talán könnyebben feldolgozzátok eme szösszenet lényegét.
    Itt vagytok egy ideje, olvastok és nem látjátok a történet értelmét ugyebár. Amy baby közlöm, hogy akkor valamit utcalányosan jól csinálsz, hisz pont ez a lényeg, hogy ne tudják az utolsó fejezetig az olvasók, hogy mi lesz a vége, bár ezt nem neked kell magyarázni, írsz elég régóta, hogy tudd, hogyan tartsd fenn az olvasóid érdeklődését.
    Na nyuszikáim, az, hogy ti képtelenek vagytok feldolgozni, raktározni és összerakni az infót, az nem Amy hibája. Hanem a tiétek. Gondolom a hidrogén az agyatokra ment. Vagyis… Öhm, ami nincs arra nem mehet rá semmi. Ühüm. Tehát? A hiba bennetek keresendő.
    Csak úgy megsúgom Bekka az elején is főszereplő volt, milyen meglepő, hisz a fejezetek nagy része az ő szemszögében íródott és ő van együtt a másik főszereplővel aki nem Dave, hanem Mike (csak a tisztázás végett, ki tudja eljutott-e a megfelelő központig az áradat) nem mellesleg a Dave és a David nem egy és ugyan az. Tehát ez megint csak nem nyert. Mi a tanulság? Bennetek van a hiba! (Tudatosítsátok ezt magatokban lécci.)
    És most jött el az a szent pillanat, hogy hozzatok zsepit, mert jön a neheze(ide hallom esküszöm, ahogy füstölögnek a rozsdás fogaskerekek a kongón üres fejetekben), a végén még azt is lehet leírom, hogy a Teletabik nem léteznek. Ó a francba elszóltam magam (mondtam, hogy hozzatok zsepit).
    1.Cukorborsó, ismered Annát? Mutass már be neki légy oly kedves. Honnan tudod olyan totális biztosra, hogy sosem lenne olyan? Mi van ha mégis? Öngyi leszel?
    2.Ez egy kitalált történet. KITALÁLT! Fogtátok? Amy fejében létezik és nem azért, mert bolond, hanem azért, mert van fantáziája. FANTÁZIA! Igen utóbbi nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tudjon valaki írni egy történetet. Gondolom nektek nincs. Tehát? A hiba bennetek van.
    3. Ne fejelgessétek egymást idióták! Hát nem tűnik fel, hogy az fáj? Minden egyes ütéssel egyre több, csak a létfenntartás miatt meglévő agysejted pusztul el, hiába keringenek ott céltalanul a légüres térben, megdöglenek. Hidd el! Hát meg vagy te őrülve? Meg akarsz halni? Mi fogja felfogni, hogy éhes vagy, vérzik a fejed stb.? Így is olyan vagy, mint egy sültkrumpli kicsikém, ne pusztítsd még jobban önmagad.
    4.Hogy Bekka megcsillogtatta a tudását a színpadon ez biztos sose történik meg…
    Na látod ebben igazad van. Mert Bekka, (most kapaszkodj meg, de nagyon kapaszkodjál, le ne essél, mert pusztul az agysejt a koppanástól, neked meg az nem hiányzik, mert nincs tartalék és, mint már írtam beledöglesz, ha még egyet elveszítesz) tudom, hogy totális elképzelhetetlen számodra, de azért mégis elmesélem, hogy Bekka… NEM LÉTEZIK!!! Ó édes Istenem, most mi lesz veled te nagyon szerencsétlen? Potyognak a könnyeid mi? De látod igaz az, hogy lehetetlen, hogy Bekka a büdös életben az LP-vel színpadra álljon, hogy megcsillogtassa a tehetségét. Na tetézem a bajt, mert azt is megsúgom, hogy Mike se fogja megkérni a kezét a színpadon.
    (folyt.köv.)

    VálaszTörlés
  15. 5.Mi az, hogy nem írhat LP pornót? Há’ kiscsillagom, miért ne írhatna? Meséld már el nekem az okát, mert marhára érdekel! Képzeld el, hogy írhat LP pornót. A törvény nem tiltja. Simán végigmehet Bekka az egész csapaton hatmilliószor (beleértve a technikusokat, asszisztenseket és minden egyes közreműködőt) sőt, ha úri kedve úgy tartja (megint kapaszkodjál) még Annát is bevonhatja és alkothat egy Mike-Bekka-Anna hármast. Ó igen és ez még nem is a jéghegy csúcsa…. Ha tudnád, mennyi mindent csinálhatna még. De gondolom leragadtál ott, hogy a gólya hozza a gyereket. Pedig nem! Bibibibi, ezt se tudtad mi? Azt úgy összekufircolják, mint az anyukád meg az apukád téged. Csak úgy tűnik, hogy belőled apukád kihagyta az anyag felét. Gondolom spórolt. Nem kellett volna, mert így az agyad, nem tudott megkötni a koponyádba és esztelen vagy édes drága gyermekem.
    6.Komik… Kedvenc témám, ezúton is hatalmas cuppanós puszit küldök arra az ostoba arcodra, amiért felhoztad, pusztán hálám jeléül. Hogy hányan írnak megjegyzést, ez semmit nem árul el. Tapasztalat. Mikor az első blogom írtam, akkor volt, hogy két óra alatt összehoztak 42(!!!) komit az olvasóim, hogy kapjanak még egy részt. Aztán eltűntek megint, mint szürke csacsi a ködben. Majd újra felbukkantak. Bevallom én korbáccsal vertem érte őket (nem szó szerint gyökér, ne vedd komolyan, nem kell rendőrség, inkább csak kapaszkodjál), úgy gondoltam megérdemlem, hogy mindenki, aki olvas, az írjon is egy megjegyzést. Hogy mára ebből mi lett? Röhögni fogsz, de hosszú hónapok óta, sőt talán lassan egy éve nincs nálam komizási lehetőség. Bár így is megkapom a magam megjegyzéseit (chat, e-mail, nem bonyolítom tovább, úgyse tudod miről beszélek) Hogy mi a lényeg? Az emberek utálnak komizni. Nem tudják mit írjanak, többnyire képtelenek véleményt formálni, nincs idejük, kedvük stb. De az, hogy nem komiznak valakihez, az nem jelenti azt, hogy nem szeretik olvasni. Tudod honnan lehet tudni, hogy akarják Amy törijét? Szépen cammogj át a 696 című blogra, ajánlottak közt megtalálod és nézd meg a chatet. Hát ennyit arról, hogy senkit nem érdekel az írása.
    7.Nem tudsz kritikát írni ostoba. Ez nem volt kritika. Ez csak annyiból állt, hogy nem értem és ez az életben nem történhet meg. Azaz csak tanúbizonyságot tettél/tettetek arról, hogy mennyire buták és szerencsétlenek vagytok, akik még arra se képesek, hogy egy történet szálait követni tudják, akik képtelen arra, hogy értelmezzék a szöveget és akiknek marhára nincs életük, ezért otthon körömreszelgetés közben a csapattal tracspartyt tartva, (mert gondolom mindenki gyűlöl titeket csak magatokra vagytok utálva) kitaláltátok, hogy írtok valamit, aminek semmi értelme. Csak felbosszantottatok vele egy tehetséges írót, aki biztosan tudom, hogy emiatt nem fogja abbahagyni az írást csak még keményebb lesz és még lelkesebb. (Ha meg nem, szétrúgom a hátsóját.)
    8.A hiba bennetek van.
    Remélem követhető volt az irományom, ha valami nem tetszik, várom a választ sok-sok szeretettel, sőt kérlek olvassátok el az én blogjaim is, biztos tudnátok kritizálni én meg röhöghetnék még egy jót a hülyeségeiteket olvasva. Feldobtátok a napom édeskéim, örök hála. Egy dalt küldenék még nektek. Higyjétek el a szívemből szól :)
    http://www.youtube.com/watch?v=bqu-D8HwrMY
    Peace&Love:
    Kesha

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kesha, te állat!!! :o)
      ez jó volt!

      Törlés
    2. OMG!!!!! ez hatalmas xD ugy megnézném a fejüket mikor olvassák xD SZÉP VOLT KESHA!!!!!!

      Törlés
    3. Imádunk Kesha, te aztán tudsz:D Elismerésem

      Törlés
  16. Amy!

    Nem vagyok a legnagyobb kommentelőd, de mondhatom magamról, hogy a hűséges olvasók táborába tartozom. Éppen ezért veszem magamnak a bátorságot és leírom néhány megjegyzésem és észrevételem egy ilyen komira.

    1. Aki úgy írja alá, hogy 'Ivett és csapata" az valójában egyetlen személyt takar, csak annyira gyáva, hogy több személynek adja ki, magát, így próbálva elhitetni veled és velünk, hogy egynél több személynek nem tetszik a történet.

    2. Nyakamat merném tenni rá, hogy csak az irigység szól belőle. így próbál meg Téged eltántorítani az írástól, mert a történetedet olvasva, valószínűleg rájött, hogy ő mennyivel kevesebb nálad.

    3.Még azt is meg merem kockáztatni, hogy ő is ír, de csak egy szánalmas kis tucattörténettel dicsekedhet, aminek a nyelvezete láttán (kiindulva a komiból) már egy magyar tanár öngyilkos lett volna.

    4. Nekem egy kicsit az is fura, hogy régóta követ és olvas téged, mégis csak most jutott el odáig, hogy "minősítse" a történetet.

    5. És még annyit: Ez nem kritika volt. A kritikának van értelme és tartalma. Ennek egyik sem volt.

    És neked is szeretnék üzenni valamit: Csak a legjobbakat szokták a kritizálni. Az olyanokat, akik már valamit letettek az asztalra, és akiktől lehet irigyelni valamit. Például a tehetséget.

    És egy jó tanács. Ha igazán hiszel magadban, és a történeteidben, ráadásul szíved-lelked-álmaid beleadtad, emellett pedig elégedett vagy a végeredménnyel, ne hagyd, hogy bárki eltántorítson. Főleg ne akkor, ha az az álmaid megvalósulása. A tehetséges embereknek mindig lesznek irigyei, akik a legdurvább módokon igyekeznek bántani csak azért, hogy meginogjon a hited saját magadban. Ezt pedig ne hagyd. Ne hagyd, hogy elérjék, amit akarnak, és ők nyerjenek.

    Hena

    VálaszTörlés
  17. Hát hello!

    Rohadt érdekes egyébként, hogy mindig olyan emberek jönnek elő a negatív kritikával, akik nem hagynak nyomot maguk után. Nem értem egyébként, hogy ez miért van így, de biztos van racionális, érvekkel alátámasztható magyarázatuk. Legalábbis a komijaik hiánya miatt tuti, hogy össze tudnának állítani egy ilyent, mert ez... Egyiket sem tartalmazta...
    Érdekese, hogy vagyunk 10-en, 15-en, akiknek bármit írhatsz, akkor is élvezni fogja. Ahogy írsz, azt sokan csak remélni merik. Hogy nem hasonlítanak a szereplőid a valóságban lévő személyekre? Kérlek, ez egy Fanfiction. Te így tudod elképzelni őket, te így alkotod meg a jellemüket. Ha valakinek nem tetszik, alkosson jobbat, szebbet, számára megfelelőt. De nincs joga a te történetedet lehúzni...
    Ne hagyd, hogy az ilyen emberek meggátoljanak abban, hogy azt tedd, amit szeretsz. Mert lehet negatív kritikát írni, de normális ember nem így teszi, ahogy ők...
    Szóval remélem el tudod rendezni magadban ezt és nem roppant össze...
    Bármi is legyen, én szívesen olvasnám továbbra is a soraidat...
    Pusz: Breeco

    VálaszTörlés
  18. Szia! Be kell vallanom van egy bűnöm! Követem a blogodat és olvasom mindig de még nem írtam komit! Minden nap megnézem van e friss attól függetlenül hogy pénteken szoktál hozni! Nem ismerlek de szinte mindent olvasok tőled! Imádom az írásaidat!
    Szeretném ha tudnád hogy főiskolás végzős vagyok! Ez az információ azért fontos, hogy tudd tudok a világról tudom mik történnek!
    Meg kell neked őszintén mondanom hogy nem értem miért kell egy ilyen íráson elgondolkoznod! 46 követőd van és még kitudja hányan aki nem meri benyomni a követem gombot. 46 követő és te mégis adsz egy irigy embertelen kötekedős agyatlan libacsapatnak. Lehet hogy a valóságban a szereplők nem ilyenek, de lehet igen. És akkor mivan? Az ember kikapcsolódásként olvas könyvet, történeteket. Talán azért hogy tudja a világon talán történhetnek jó dolgok. Talán hogy elvonatkoztasson a valóságtól. Talán hogy kilépjen az életéből arra az 5-10 percre míg olvassa az egyes részeket. Am most komolyan ki tudja milyen ember az aki írta? nem tud írni egy normális mondatot sem, és csak a rosszat látják. Miért írt? Hogy bosszantson! Sikerült? Igen. Ha az űzi írója olvassa amit írtam a kérdésem hozzá a következő: olvastad az Alkonyatot? olvastad esetleg J.R. Ward könyveit? vagyyy olvastad e Susan Elizabeth Philips könyveit? csak mert egyyik sem valóságos. Nem igaz történet. A KÖNYV AZÉRT VAN HOGY SZÓRAKOZTASSON!Ki akarja azt olvasni ami a valóság! Ott a tv ha azt szeretnék!Szóval fogd be a szádat és tűnjél el a blogokról.Mert előbb utóbb csak viccként fognak kezelni!
    Neked AMY pedig csak annyit hogy csak kevesebb leszel ha ezzel törődsz! 46 +- olvassa a blogodat! egy picsa miatt nem éri meg az egész macera!:D remélem meggondolod amit írtam! szeretem a törijeidet. Puszi!

    VálaszTörlés
  19. Szia!

    Irigy buta libuskák. Csak szánni lehet őket.

    A többiek a szívemből beszéltek :D ezt nehéz fokozni.

    Remélem lenyugodtál annyira, hogy már csak röhögni tudj rajtuk, nem érdemelnek mást.

    Sajnálom, hogy vannak ilyen emberek a földön, de hát ez van...

    MI, az olvasóid a másik tábort gyarapítjuk, hidd el, SOKKAL TÖBBEN vagyunk még ennél is, mint akik most írtak.
    :D

    Na pusssz.
    Porcica

    VálaszTörlés
  20. Azt a rohadt!:O Eszem megáll...
    Kérdem én,ki a picsa ez a kis csaj meg a "csapata"?!?!
    Még ha ők is írnának nyilvánosan,és úgy szólnának le mást...
    De nem!Még úgy is hatalmas taplóság lenne,főleg hogy ennyi baromságot hordtak össze!!!
    Basszus,honnan szedtek ilyeneket?Meg hogy Anna nem borulna ki...OMFG!:O Ismerik?!?!?!
    Honnan veszik a bátorságot,arra hogy megmondják,hogy mit ÍRHATSZ és mit nem???
    Amy,sz*rd le!Szeretünk!
    Ahogy minden művet is,ami a billentyűzeted szüleménye!
    Csók Zora.
    Ui.:Basszus,még mindig sík ideg vagyok :/

    VálaszTörlés
  21. Hello!

    Először is nem is tudom, hol kezdjem. Tudnék kisregényt írni, ami csupa káromkodásból állna, mert most elég rendesen elborult az agyam, de én nem fogok olyan mélyre süllyedni mint a kedves Yvette és csapata.
    Először is, örömmel megkérdezném, hogy kik vagytok TI, hogy csak így idetoljátok a csini kis pofikátokat egy értékes ember blogjára, hogy aztán szétzúzzatok mindent? Gyávák vagytok. Szánalmas emberek. Személyesen ezt már nem tudtátok/ nem mertétek volna megmondani, mert azon aggódtatok volna, hogy valaki kicifrázza az arcotokat. Őszintén? Egyetlen hatalmas szerencsétek a világháló, mert nem egy ember rakott volna helyre titeket. De valóban igazatok van, halál unalmasra kellett volna megírni a történetet, szürkére, színtelenre, mert az a jó és szép. Valóban igazatok van tudatlan csitrik. Ti rinyáltok az írásról? Ugyan kérlek! Elárulok egy titkot a történeteknek, az írásnak az a lényege, hogy egy ember kifejezze önmagát, az írás az a hely, ahol a fantáziátokat szabadon ereszthetitek, amiben megmutathatjátok kik vagytok. Ez a színvonal, köszönjük, hogy bemutattátok, hogy láthassuk a mai emberek értelmi szintjét. Bemutattátok hol kezdődik a bunkó senkiházi szint. Gratulálok. Kérdem én. Mit tudtok felmutatni? Mi van a kezetekben, amitől azt hiszitek jobbak vagytok egy olyan embertől, aki igenis kurva sokat fel tud mutatni. Már elnézést a csúnya szóért. Hogy jöttök ti ide ahhoz, hogy leszóljatok bármit is. De tudod mit kedves Yvette? Nyiss egy blogot a veled azonos értelmi szintű, baromira értelmes barátnőiddel, és kezdjetek írni egy történetet, mert ha ti ilyen okosak vagytok, hogy csak úgy fikáztok valakit, akkor gondolom ti sokkal jobban tudjátok. Ideje lenne már megtanulni, hogy tegyük félre a gyerekes irigykedős korszakunkat, próbáljuk meg a 8 éves szellemi szintű énünket félretenni, s nőjünk fel ha lehet. Ha pedig nem sikerül, akkor javaslom vonjátok ki magatokat a forgalomból, mert veletek csak egyel több idióta, felesleges ember van a Földön. Köszönöm, a megértéseteket. ;)

    VálaszTörlés