2011. augusztus 11.

Linkin Park - Step Up/Nobody's Listening/It's Going Down - Live 2004

Sziasztok!

Ma is hozok egy jó kis koncertfelvételt, remélem Nektek is annyira fog tetszeni, mint nekem.


2004-ben járunk a Rock AM Ringben.
Rengeteg ember, és egy hatalmas LP koncert... :)
Chester ekkori haja szerintem nagyon állat, nekem tetszik (bár ugye mikor nem nézett ki jól?). És hát ugye Mike... *.* Baseball sapi, laza öltözet - imádom. Bár szerintem én mindenhogy imádom...
Chez enyhén aranyosan beközli Mike szövegére, hogy "blabla"... Ezen csak mosolyogni tudok. Mike persze bevonja a közönséget, mint mindig. Megadja az instrukciókat, és be is válik a dolog... mint mindig. Szeretem a Step Up-ot, de szerintem az It's Going Down jobb. Legalábbis nekem jobban tetszik!
Imádom nézni, ahogyan kiáll a színpad szélére, és átadja magát a zenének, mutogat, mosolyog, mozog a ritmusra... Brad nem furcsa, megszoktuk ezt a hajat, de Dave kopaszon... :) Szerintem mondjuk aranyos.
A Nobody's Listening rövid volt kicsit, még hallgattam volna, Joe nagyon jó élőben is, mindig csak lesek, hogy ez nem semmi... de jött ezután a kedvencem. "When I say it's going you say down!" És Chester is gitározik *.* Imádom nézni... Csak Mike kezéből hiányzik a hangszer, na de majd legközelebb! Bár azért lefoglalja magát, körbejárja a színpadot, mozgatja a közönséget. Azért a végén Chez kicsit nyúzza a gitárt, és Rob is lenyom egy nagyon pici dobszólót.

Én személy szerint imádom ezt a felvételt, a hanganyaga le is van töltve, szerintem nagyon jól sikerült! :)


1 megjegyzés:

  1. óóó igen... ez tényleg jó, évekkel ezelőtt láttam az MTV-n. Akkor meglepődtem, hej, Chester is Dr. Martenst hord :o)

    Jó ez a koncert.... na!

    VálaszTörlés